dijous, 22 de juliol del 2010

Miranda do Douro

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ja estem a Espanya, sí, ja, és que aquests pares... no s'enteren gaire, bé, això ja ho sabem, però és que aquesta també ha estat bona.

Ahir, la idea, després de veure Trancoso era visitar i dormir a Vila Nova de Foz Coa, però quan la mare es va llegir el que hi havia en aquest poble, ja va fer mala cara, doncs no li va agradar gens, a més, com que ara s'han tornat una mica snobs per culpa les ofertes que van trobant per trivago doncs sembla que no els hi van bé la pensió de les puces i els hi venia de gust un allotjament rural... i si podia ser amb piscina (jo vull el body del musculman i aquest no me'l compren pas).

Doncs bé, tot buscant allotjament rural vam passar Foz Coa, el poble de després i l'altre i un port de muntanya molt llarg i un altre poble i un altre... i tot això sense trobar res interessant, o el que trobàvem era molt car, una senyora molt simpàtica que venia vins, també ens oferia lloc a la seva quinta pel mòdic preu de 110€...

Total que com no vèiem res ja ens vam arribar fins a Miranda, l'última parada a Portugal. Per arribar aquí vam passar per una sèrie de pobles molt guais, ja que són pobles que diuen que estan endarrerits... no sé, jo la gent que veia pel carrer la veia ben feliç.

Miranda es sí es bastant normalet, té una església molt gran perquè antigament era la catedral de tota la regió, i poca cosa més. El highlight del poble és el canó del riu Duero, que serveix de frontera amb Espanya i té uns penyasegats que cauen més de 200 metres sobre l'aigua.

Tot aquest espai està protegit sota el parc natural de Montesinhos, i certament, és increïble. Aquest matí l'hem explorat en cotxe passant per llocs que els pares deien que eren inhòspits (tan inhòspits com que hi havia ases) i hem arribat a una capella al ben damunt d'un penyasegat, ha estat molt guai!

Però el millor (i entenu cutre per millor) ha estat l'excursió de l'Imserso a la que s'han apuntat aquesta tarda, un creuer entre penyasegats, les vistes eren espectaculars, però esperaven veure cigonyes negres i aguiles reials, i només han vist un corb i... tres coloms!!! jeje, si volen veure una cigonya, que s'esperin a l'octubre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada