Tot i que semblava que no teníem massa gana, hem acabat disfrutant com uns cossacos al restaurant O Pescador: ens hem partit una esqueixada de bacallà amb cigrons i una triologia de mar (bacallà al forn amb ceba blanca, gambes i pop a la brasa, amb espinacs, tomaquet i patates d´acompanyament i tot banyat amb un oli deliciós). Per trencar el sabor més aviat salat de l'àpat: el Fer demana un pudim do Adabe de Priscos (flam amb beicon aromatitzat amb oporto i espècies)...la descripció ja sé que fa mitja por, però el resultat és molt bo! i un pingo (tallat) per a mi.
Amb les piles carregades emprenem la marxa: el museu municipal amb les seves habitacions plenes de rajoles de ceràmica blava; el Gil Eannes, el vaixell-hospital que va assistir a aquells que sortien a pescar bacallà per Terra Nova; la Praça da República amb una elegant font al mig, rodejada d´edificis impressionants i petits cafès i finalment la igreja matriz o Sé o catedral, amb dues torres romàniques que recorden els castells que tots dibuixàvem de petits...amb fantasmes inclosos...
Ara som a Arte Baco, una vineteria molt fashion i xula a Rua Formosa...de moment 0 a 0, a 5 minuts de la segona part.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada